06 януари 2020

Новогодишно разместване

След коледното наводнение кухнята си остана разбутана и разхвърляна, с багаж под различна форма по почти цялата повърхност на пода. Имаше изгледи да посрещнем 2020 година, лавирайки между чували с дрехи, кашони с играчки и кутии с посуда. Аз така или иначе се бях примирила с това и нямах големи планове за разтребване. Оказа се обаче, че нашите приятели от Хотница и Търново кроят коварен заговор зад гърба ни. :) А именно – много деликатно да се самопоканят на парти у нас. Проведохме няколко телефонни разговора, докато схванем тайната идея. :) Иван много (приятно) се изненада, че съм склонна да хвана бика за рогата и да посрещна 9 броя гости от ето тази изходна позиция:

Но след като решихме, че ще действаме, така се зарадвахме то мисълта да си наредим кухнята поне малко, че се заехме здравата да мъкнем и разместваме. След няколко часа постигнахме прекрасен резултат. Не успях много добре да снимам красотата, която се получи след нашите усилия, но поне на снимката се вижда, че подът е ПРАЗЕН. Ура!!! 

И отпразнувахме едно посрещане на НГ с приятели, първите истински официални гости! Голяма радост беше, макар и да бяхме леко замаяни от бясната дейност. Сега вече кухнята е в удобен за логаритмуване вид и готварската дейност набира скорост.

Няма коментари: